2015. augusztus 12., szerda

Kritika #57 - Imaginary

http://imaginarybydonna.blogspot.hu/

Fejléc: A fejléc alapjába véve nem rossz, a blog összhatása kellemes, azonban számomra kicsit egyszerű. Tudom, lehet velem van a baj, és neked tetszik, hogy ilyen, de én kicsit jobban kiemelném Louist, akár több textúrát is rakhattál volna bele. A felirat nem rossz, talán kicsit beleolvad az egészbe, de nem rossz. A jobb oldalt lévő feliratnak, én nem ugyanolyan betűtípust (talán olvashatóbbat) választottam volna, a változatosság kedvéért. 
A designel viszont kifejezetten jól mutat! :)

10/7

Design: Azt kell, hogy mondjam tetszik! A szürke, fekete, kékes-szürke színek dominálnak, szépen használod a HTML-kódokat. Jó ötlet, hogy írtál egy kis ismertetőt a történetről. Egyedül a menüvel van problémám, szerintem azt is feldobhattad volna egy kóddal. :) 
Nem szeretném tovább ragozni, hiszen nincsenek eget rengető problémák! 

10/9 

Történet: Először is: állítsd sorkizártra a szöveget! Hidd el, máris sokkal összeszedettebbnek tűnik az egész blog! 
Huh. A fogalmazásodtól kész vagyok! Nagyon szépen fogalmazol, le a kalappal. Ne tudd meg, milyen irigy lettem. :D A történet nagyon tetszik, és nem csak azért, mert 1D fan vagyok! A fogalmazásod visz mindent, teljesen mindegy miről szólna, már az írás miatt olvasnám! :)
További sok sikert a bloghoz!

10/10*

Sajnálom, hogy ilyen keveset írtam, de ami jó az jó! ;)



1 megjegyzés:

  1. Drága Lexii! :)

    El sem tudom mondani, mennyire örülök a véleményednek!
    Nos, a fejléc tulajdonképpen a legelső próbálkozásom a photoshoppal, így elismerem, hogy nagyon amatőr, de ennyi telt tőlem. (Bár lehet, hogy még próbálkozom a javítgatásával, de már ez is elég nagy szenvedés volt.) :D

    Ó, köszönöm, hogy a sorkizártra felhívtad a figyelmem. Eddig is úgy tettem ki, de megnéztem újra, és rájöttem, hogy gyakran elfelejtettem átállítani. Borzasztó béna vagyok. :D

    Még egyszer köszönöm, hogy foglalkoztál velem! :)

    xxx Donna

    VálaszTörlés