2014. február 24., hétfő

Kritika #19 - Harc a túlélésért

Link (x)
Történet: Az alapsztori tetszik, nem sablon sztori, bár nekem nagyon szokatlan ilyen szempontból olvasni a One Directionről. :) De tetszik érdekes.
A fogalmazásod jó, bár még van mit fejlődni. Erre mindig csak azt tudom mondani, hogy olvass sok-sok könyvet, hogy bővüljön a szókincsed! :) Próbálj meg ne tő mondatokba írni, hanem mindent írj le részletesen, és hosszú mondatokban.
A helyesírás...A brutális. Ne haragudj, de nem értem miért van ez. Alapdolgokat írsz rosszul,  de ha csak egyszer-kétszer látnám, hogy rosszul írod az szót, akkor azt mondanám elütés. De te minden alkalomkor mikor leírod az szót rosszul. Mutatok egy példát (idézem):
Helytelen:
,,Neki csak azt mondták, hogy ezt az öt ládát vigye el a megadott koordinátákhoz, majd ejtöernyövel dobja ki öket a szigetre. Aztán kezdödhet a játék, amit senki se fog túlélni...''
Helyes:
,,Neki csak azt mondták, hogy ezt az öt ládát vigye el a megadott koordinátákhoz, majd ejtőernyővel dobja ki őket a szigetre. Azután kezdődhet a játék, amit senki se fog túlélni...''
Nem tudom miért de csak az ő betűket rontod el...!

10/7


1 megjegyzés:

  1. Köszi szépen :)
    A rövid "ö" betűk azért vannak, mert az elején még más betűtípussal írtam, ami nem mutatja ki az "ő" és "ű" betűket, ezért meg akartam könyíteni az olvasók dolgát :)
    Mostmár kimutatja, és már dolgozok a kijavításon, csak most nem nagyon jutok hozzá :)
    Köszi szépen a kritikát :D

    VálaszTörlés