2014. május 8., csütörtök

Kritika #44 #45

Aloha!

Egy kritikával jöttem, de a rendelésekkel még mindig nem haladok, ami a sulinak köszönhető...Teljesen be vagyok havazva a tanulással, még csak időm sincs leülni, és készíteni egy viszonylag elfogadható munkát! Ha most megcsinálnám, akkor nagyon összecsapott munka lenne, szóval legyetek türelemmel! :/ :)
Köszönöm.
xx


http://hstorywith1d.blogspot.hu/

Kinézet: A fejléced sem a legrosszabb, sem a legjobb munka. A jobb oldali lány még elmegy, de Louisról az a kép borzalmas. A fél válla le van vágva, nem szép. A másik lányról valami igényesebb képet választottam volna, de az alap viszont jó. A felirat jó, és az az idézet szerűség is tetszik. A tépés elfogadható, csak kicsit szokatlan helyen van. :D Azt, hogy ki készítette a fejlécet, én nem feltétlenül a fejléc alá írnám, hanem a modulsávban egy szövegdobozba helyezném, de már az jó pont, hogy kiírtad, mert valaki arra sem hajlandó!
A modulsávot ilyen sorrendbe raknám:
  • Menü (itt direkt van olyan nagy hézag közöttük!?)
  • Rendszeres olvasók
  • A következő rész tartalmából
  • Chat (ennek a színét változtasd meg, mert borzalmas! Hogy jön ide a kék szín!?)
  • Összes oldalmegjelenítés
  • Blogarchívum
  • The city (a szívet levenném, de ez ízlés kérdése.)
  • Ajánlott blogok + cserék
A blogversenyeket és a szereplőket külön oldalba helyezném, mert nem illik a modulsávban. A szereplőkről a giffek nem a legjobbak, mert más méretűek. A magamról az alsó modulsávban jobban mutat.

10/7

Prológus: Az első ami szemen szúrt, hogy a szöveg nincs sorkizártra állítva. Ezt feltétlenül állítsd át, mert így nem mutat szépen. Helyesírási hibák vannak, azokra figyelj oda!! A fogalmazásod itt jó, tetszik. A prológus nekem nagyon homályos. Egyszer Louiról, egyszer meg a lányról írsz. Akkor most mi van? Csak én nem értem!?

10/6

Történet: Az első fejezetnél azt szűrtem le, hogy sablonos. A lány, Hope (ami mellesleg elég gyakori név a blogger világában) félig magyar, félig angol, és egy nap megismerkedik a One Directionnel bla, bla, bla.
Ami még nagyon szemet szúrt, az a smileyk. Felejtsd el, nem illik oda!
Ez a Hope elég beképzelt lehet...Reggel, mikor az anyukája felkelti, elkezd nyafogni, hogy Ajj már, miért kell felkelteni?? Engem az ilyen szereplők irritálnak, ne haragudj.
Tudom azt mondtam, hogy a fogalmazásod jó, és a prológusnál tényleg az is volt, de itt...Unalmas, mindent csak párbeszédbe írsz le. Ha kifejtenéd a szereplők érzelmeit, és leírnád részletesebben az adott helyszínt, akkor sokkal jobb lenne a történeted.

10/6

Össz.: 30/19



http://www.youareemyheartbreaker.blogspot.hu/

Kinézet: A fejléced nagyon szép, J. Samuels gyönyörű munkát végzett! :) Viszont a design az nagyon nem szép. A sablont egyszerűre változtatnál, az oldalakat az oldalmodulsávba, HTML kódba helyezném. A chat színe borzalmas, nem illik oda! Szerintem valakitől kérj design átalakítást, és ahhoz nem feltétlenül kell fejléc rendelés. 

10/5 - Az ötöt a fejlécre adom.


Történet:  Az első ami szemen szúrt, hogy a szöveg nincs sorkizártra állítva. Ezt feltétlenül állítsd át, mert így nem mutat szépen. Helyesírási hibák vannak, azokra figyelj oda!!
Amit észrevettem, szerintem tartalmi hiba, hogy ezt írod:

Hiszen azt tudni kell hogy nem élünk rosszul, sőt, kifejezetten jól élünk, bár én ezzel nem szeretek felvágni mások előtt

Most akkor nem éppen felvágtál vele? :D Na mindegy...:D
A smilyekat hanyagold, nem illenek a blogba. Láttál már olyan könyvet az Szent Johanna gimin kívül, amibe smileyk vannak? Hát én sem...
A fogalmazásod nem a legjobb, olvass több könyvet, hogy bővüljön a szókincsed! Ha kifejtenéd a szereplők érzelmeit, és leírnád részletesebben az adott helyszínt, akkor sokkal jobb lenne a történeted.

10/6


Össz.: 20/11



1 megjegyzés:

  1. Köszi:D de hol írtam a szövegben smileyt?:Dxdd bocsi de lehet velem van a baj és ennyire nehéz a felfogásomxddddddddd:D

    VálaszTörlés