2014. július 5., szombat

Szerkesztőfelvétel!!!!!!!

Drágák!

Sokat vacilláltunk ezzel kapcsolatban, de hosszas gondolkodás után, úgy döntöttünk, hogy veszünk fel pár embert még szerkesztőnek. Pár ember alatt 2-3, esetleg négy emberre gondoltunk, mert mostanában nagyon nincs időnk. 
Mikor létrehoztam a blogot, még egyedül voltam. Azóta három tehetséges szerkesztő segít nekem fenntartani a blogot és sohase gondoltam volna, hogy ennyien érdeklődni fogtok majd. Sokan rendeltek tőlünk, amiért nagyon hálásak vagyunk. 
Tehát akkor jöjjenek is a feltételek:
  • Legalább légy 13 éves. 
  • Legyél kreatív, legyenek saját ötleteid is.
  • Legyen elég szabadidőd, és ezalatt nem azt értjük, hogy feltétlen minden nap bejegyzéseket kell hoznod, de azért rendszeresen hozz friss bejegyzéseket.
Elsősorban trailer-, fejléce-, design-, kritika írót/szerkesztőt keresünk, de HA van valamilyen más dolog, amit tudsz szerkeszteni, akkor azt feltétlenül jelezd nekünk!

Az e-mailben szerepeljenek:
  1. Életkorod
  2. Blogger neved
  3. Valamilyen elérhetőségi oldalad (facebook, twitter...stb. Elég egyet linkelned!)
  4. Mióta szerkesztesz?
  5. Ha van valamilyen más szerkesztő blogod, akkor azt is linkeld.
  6. Miért szeretnél jelentkezni?
  7. Milyen posztra szeretnél jelentkezni?
  8. Küld el 3-5 olyan munkádat amelyikre a legbüszkébb vagy, természetesen abból a kategóriákból, amelyekre jelentkezni szeretnél. (design, fejléc, kritika, trailer) Ha nincs elkészült munkád, akkor mi majd adunk neked. 
Az e-maileket a nevergiveupdesign@gmail.com e-mail címre várjuk.
Az eredményeket nem tudom, hogy mikorra hozzuk, de mindenkit időben értesíteni fogunk! Sok szerencsét minden kedves jelentkezőnek! :)
xxNGU Team

2 megjegyzés: