2014. július 6., vasárnap

Kritika #54 - Hikari

http://www.paw-fighter.blogspot.hu/

Kinézet: A fejléced nem szép. Az alapon elég kevés kép van, de még az elmegy. A lány és a fiú eléggé rosszul, rondán van kivágva, ráadásul a fél teste lelóg a fiúnak. A szöveg rajta nem jó, mert szerintem fölösleges az a plusz három sor, bőven elég a cím. A cím túl kicsi a többihez képest, pedig ennek kéne kiemelve lennie, hogy mindenkinek ez tűnjön fel először. A blogon a fejléc úgy van elhelyezve, hogy a címnek a fele nem látszik. Egy nagyon gyorsan orvosolni kéne. 
A sablont én egyszerűre állítanám, és egy 'kicsivel' több modult raknék ki a helyedbe. Ilyen sorrendbe:

  • Menü
  • Chat
  • Információk
  • Rendszeres olvasók
  • Összes oldalmegjelenítés
  • Blogarchívum
  • Ajánlott blogok + cserék
A bejegyzések betűmérete nekem kicsi, alig lehet elolvasni, javaslom, hogy állítsd nagyobbra. 

10/3 - Javaslom, hogy rendelj valakitől - lehetőleg olyantól, aki ért is hozzá -, egy design átalakítást, hogy helyrehozza a blogod.

Történet: A történet egyből megfogott, egyszerű, de nagyszerű. A fogalmazásodon nem kell olyan sokat javítani, mert nem az a fajta vagy, aki egy szavas mondatokat írsz, inkább azzal van bajom, hogy néhol értelmetlen, gondolom már te is belegabalyodsz ezekbe a hosszú, összetett mondatokba. A helyesírásoddal viszont vannak problémák. Kisebb baj, hogy néha több vesszőt teszel, mint kéne. Nagyobb viszont, hogy nem tudod, hogy hogy kell helyesen mondatot leírni. Mutatom a példát, hogy mi a helyes.

Te így írod:

,, - Ne üsd meg. Majd az élet ad neki egy nagy pofont. - fúrtam a szemem az övébe."

Helyesen pedig így kell:

,, - Ne üsd meg. Majd az élet ad neki egy nagy pofont - fúrtam a szemem az övébe.

Abban az esetben, ha a mondat kijelentő és utána még írunk valamit, mint itt a 'fúrtam a szemem az övébe' kifejezést, NEM KELL PONTOT TENNI! Ha viszont kérdő, vagy felszólító ez a szabály nem érvényes.
A cselekmény izgalmas, akár könyvnek is elmehetne. :) Csak így tovább! :)

10/8

Össz.: 20/12



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése